HACCP

Wdrażamy system Haccp, opracowujemy dokumentacje dobrej praktyki higienicznej (GHP) oraz dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) dla przedszkoli, sklepów, zakładów gastronomicznych oraz małych przedsiębiorstw.

Zakres usług:
• doradztwo prawne w zakresie bezpieczeństwa żywności.
• Procedury i instrukcje systemu HACCP.
• opisy produktów ze schematami technologicznymi.
• audyty systemu HACCP.
• szkolenia z zakresu HACCP (podstawowe, okresowe, doskonalące).
• formularze systemu HACCP (wzornik druków w wersji papierowej i elektronicznej).

Wdrażanie systemu HACCP to obowiązek, który wiąże się ściśle ze wstąpieniem Polski do Unii Europejskiej.
Dotyczy on wszystkich zakładów i firm, mających jakikolwiek związek z produkcją i przetwarzaniem żywności

Szybki kontakt

P.H.U. Orso Marek Misiak
ul. Norwida 55/7
59-300 Lubin

tel. 602 577 829
      692 842 876

Nasz e-mail:
P.H.U.ORSO@interia.eu